Στη καθημερινή ενημερωτική εκπομπή με θέματα περιβάλλοντος, κλιματικής αλλαγής, «πράσινης» ανάπτυξης, κυκλικής οικονομίας, καινοτομίας, έρευνας και τεχνολογίας ,Ο3 ,φιλοξενήθηκε η ΕΝΔΙΑΛΕ στην οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος κ.Δεληγιώργης παρουσίασε την δραστηριότητα του συστήματος και την Πανευρωπαϊκή πρωτιά του καθότι η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στη Συλλογή των Α.Λ.Ε. (Απόβλητα Λιπαντικά Έλαια, τα οποία θεωρούνται τοξικά και επικίνδυνα…

Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στη Συλλογή των Α.Λ.Ε. (Απόβλητα Λιπαντικά Έλαια, τα οποία θεωρούνται τοξικά και επικίνδυνα υλικά) και αποτελεί παράδειγμα καλών πρακτικών σε διεθνές επίπεδο. Η κατάκτηση της κορυφής είναι το αποτέλεσμα της επίμονης προσπάθειας της ΕΝΔΙΑΛΕ (Ενναλακτικής Διαχείριση Αποβλήτων Λιπαντικών Ελαίων), η οποία, όταν ξεκίνησε ως Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Λιπαντικών Ελαίων,…

Ηγετική θέση της Ελλάδας στη Διαχείριση Απόβλητων Λιπαντικών Ελαίων στην Ευρώπη και η συνεχώς ανοδική πορεία της ΕΝΔΙΑΛΕ, του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ) . . .

Η ΕΝΔΙΑΛΕ εφαρμόζει το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας. Με τον όρο «κυκλική οικονομία» προσδιορίζεται ένα νέο παραγωγικό και καταναλωτικό μοντέλο κατά το οποίο…..

Η ανακύκλωση λιπαντικών είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς όπως εξηγεί ο κ. Δεληγιώργης, αν δεν πάνε στην ανακύκλωση τα λιπαντικά θα καταλήξουν είτε στην παράνομη καύση με την έκλυση τεράστιων ποσοτήτων επικίνδυνων τοξικών…..